Schermreparatie Almere

Welkom bij Save My Phone Almere, het adres voor al uw scherm reparaties in Almere. Van smartphone tot laptop schemreparaties kunnen wij voor u uitvoeren. Wij werken met onderdelen die een hoge kwaliteit hebben maar een lagere inkoopprijs, dit zorgt ervoor dat wij een goede totaalservice kunnen bieden tegen een laag en eerlijke prijs. Wij repareren uw apparaat direct terwijl u wacht. Behalve schermen kunnen wij ook alle andere benodigde reparaties aan uw apparaat uitvoeren. Als u iets wilt weten, dan zijn wij altijd bereikbaar.

Ons filiaal is 7 dagen per week geopend. Wij zijn gevestigd in het winkelcentrum van Almere. Kom langs of bel ons: 036 – 5256149 voor meer informatie.

Apple Schermreparatie Almere
Samsung Schermreparatie Almere
Huawei Schermreparatie Almere
Apple Watch Schermreparatie Almere
IPod Schermreparatie Almere
OnePlus Schermreparatie Almere
sony xperia Schermreparatie Almere
Nokia Schermreparatie Almere
HTC Schermreparatie Almere
Motorola Schermreparatie Almere
XIAOMI Schermreparatie Almere
Oppo Schermreparatie Almere

Welk apparaat wilt u laten repareren?

Smartphone scherm reparatie

Is het scherm van uw smartphone stuk? Bij Save my phone repareren we schermen van diverse merken van onder andere Apple en Samsung. Als specialist in het vervangen van schermen bent u bij Save my Phone op het juist adres. Wij vervangen uw scherm binnen 30 minuten en u krijgt van ons een garantie van 12 maanden op al onze reparaties.

Tablet scherm reparatie

Is uw tablet scherm stuk? Save my phone repareert iPad schermen en schermen van Samsung. Wij repareren uw tablet direct terwijl u wacht. Alles wat stuk is kan, kan ook gemaakt worden. Wij denken financieel met u mee en zullen daarom altijd toelichten of een reparatie economisch verantwoord is. Twijfel niet en kom lang in onze vestiging.

Kosten scherm vervangen.

De kosten voor een beeldscherm reparatie lopen uiteen. Dit komt doordat er veel verschillende soorten toestellen zijn op de markt, waardoor er veel verschillen zitten tussen de verschillende telefoon schermen. Wij zijn transparant over onze prijzen. Zoek uw model telefoon of tablet via de bovenstaande widget en ontdek hoeveel het kost om uw scherm te laten vervangen.